Tijdelijke winkel in Doetinchem

Op 1 december 2021 is de tijdelijke Albert Heijn en Gall & Gall winkel aan het Zaagmolenpad in Doetinchem geopend. De supermarkt is de grootste Albert Heijn van de regio en heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, lekker en gezond eten.

De winkel biedt op maar liefst 2.750 m² een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, brood, banket, vleeswaren, kazen en tapas. Bij de sushibar wordt door professionele chefs verse sushi bereid en het afrekenen gaat nog sneller dankzij veertien zelfscankassa’s.

Lees meer

Tijdelijke locatie

Het Zaagmolenpad is een tijdelijke locatie. Zodra de nieuw te bouwen Albert Heijn bij winkelcentrum De Bongerd gereed is, verhuizen we weer terug. Dit zal een aantal jaren duren. Het wordt echt een prachtig pand met zelfs een sporthal er bovenop. Je kunt de ontwikkelingen volgen op de speciale pagina. We plaatsen regelmatig updates en leuke video’s.

In samenwerking met de winkeliers van winkelcentrum De Bongerd biedt Albert Heijn Zaagmolenpad gratis vervoer aan voor minder mobiele oudere inwoners van Doetinchem. De buurtmobiel rijdt iedere woensdag- en donderdagmiddag tussen het winkelcentrum en de locatie aan het Zaagmolenpad.