Nu solliciteren

Ontwikkeling van vastgoed2023-03-23T15:33:38+00:00

Ontwikkeling van vastgoed

Een nieuw gebouw of een nieuwe winkel in een woonwijk? Dat is een flinke verantwoordelijkheid voor de eigenaar. Zo zien wij dat tenminste. Want een winkel heeft ook een gemeenschappelijke functie. Het trekt mensen aan en het heeft invloed op de omgeving. Daarom ontwikkelen wij nieuwe vastgoedlocaties met oog voor de gemeenschap. Een duurzame aanpak waar iedereen beter van wordt.

Meer over ons vastgoed

Nieuwbouw in Holten

We werken aan een nieuwe Albert Heijn en Gall&Gall in het centrum van Holten. Daarom verhuist de Albert Heijn en Gall&Gall tijdelijk naar de Larenseweg in Holten. De bouw van de tijdelijke winkel is in januari 2023 gestart en we verwachten eind juni 2023 onze deuren te kunnen openen. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de voortgang.

Naar de nieuwbouw in Holten

Verbouwing in Aalten

De bestaande Albert Heijn in Aalten ondergaat een metamorfose. Het pand wordt aanzienlijk groter waardoor de winkel ruimer opgezet kan worden. Daarnaast wordt het gehele pand verduurzaamd, wordt de winkel voorzien van de nieuwste Albert Heijn formule en wordt er een parkeergarage gerealiseerd. Wil je op de hoogte blijven van de voortgang in deze verbouwing? Wij houden je graag op de hoogte middels update welke hier terug te vinden zijn.

Naar de verbouwing in Aalten

Nieuwbouw in Doetinchem

In winkelcentrum De Bongerd in Doetinchem komt een nieuwe Albert Heijn, inclusief multifunctionele sporthal. Totdat het pand klaar is, verwelkomen we onze klanten in een tijdelijke Albert Heijn aan het Zaagmolenpad. Vanaf 1 december 2021 wordt er volop gewinkeld. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwbouw op De Huet? Je vindt hier regelmatig een update. Kijk maar!

Naar de nieuwbouw in Doetinchem

Nieuwbouw in Lemmer

In 2020 startte de nieuwbouw van onze Albert Heijn in Lemmer. Na een jaar vroegen we de projectontwikkelaar en de aannemer naar de voortgang en de stand van zaken. En er volgen snel nieuwe updates. Bekijk de video’s.

Alles over de nieuwe winkel in Lemmer

Meest gestelde vragen

Hoeveel winkels heeft Europa Have?2023-01-28T19:33:43+00:00

We hebben nu 27 Albert Heijns en 14 Gall & Galls. Maar er komen voortdurend nieuwe winkels bij. Kijk voor een actueel overzicht in het winkeloverzicht.

Zijn jullie eigenaar van Albert Heijn?2021-11-18T13:37:55+00:00

Nee. Wij zijn franchisenemers. Wat dat betekent? Wij zijn alleen eigenaar van onze winkels en we mogen daarin de retailformule van Albert Heijn toepassen. Dat doen we in goed overleg en we werken al sinds 1984 samen. Albert Heijn werkt ook samen met andere franchisenemers en exploiteert ook zelf winkels.

Waarom openen jullie geen eigen winkels?2021-11-18T13:40:01+00:00

Wij geloven in de kracht van het sterke Albert Heijn-merk. De retailformule heeft zijn waarde bewezen en daar bouwen wij op verder in onze winkels. Zo halen we er het maximale uit en maken we onze klanten en collega’s blij. Never change a winning team!

Bij wie zijn jullie medewerkers in dienst?2021-11-18T13:42:59+00:00

Wij zijn zelf verantwoordelijk voor onze winkels. Daar horen ook onze collega’s bij. Ze zijn dus bij Europa Have in dienst en profiteren ook van de voordelen, zoals alle ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Ook meewerken? Er zijn altijd vacatures!

Wat is franchisen eigenlijk?2021-12-07T10:55:42+00:00

Als we het heel eenvoudig uitleggen, komt het hier op neer: als franchiser ben je een zelfstandig ondernemer, maar maak je gebruik van de merknaam en producten van een grote keten. Wij werken samen met Albert Heijn, maar er zijn ook ondernemers die bijvoorbeeld McDonald’s restaurants uitbaten. Klanten merken het verschil niet en dat is ook precies de bedoeling. Zo houden we de kracht van het merk in stand. Meer over de geschiedenis van franchisen bij Albert Heijn? Klik hier.

Ga naar de bovenkant