Nu solliciteren

Ontwikkeling van vastgoed2023-09-13T07:19:33+00:00

Ontwikkeling van vastgoed

Een nieuw gebouw of een nieuwe winkel in een woonwijk? Dat is een flinke verantwoordelijkheid voor de eigenaar. Zo zien wij dat tenminste. Want een winkel heeft ook een gemeenschappelijke functie. Het trekt mensen aan en het heeft invloed op de omgeving. Daarom ontwikkelen wij nieuwe vastgoedlocaties met oog voor de gemeenschap. Een duurzame aanpak waar iedereen beter van wordt.

Meer over ons vastgoed

Nieuwbouw in Holten

We werken aan een nieuwe Albert Heijn en Gall & Gall winkel in het centrum van Holten. Hiervoor zijn beide winkels medio 2023 tijdelijk verhuisd naar de Larenseweg in Holten. Op deze pagina houden wij je op de hoogte van de voortgang van dit project.

Naar de nieuwbouw in Holten

Verbouwing in Aalten

De bestaande Albert Heijn en Gall & Gall in Aalten hebben een metamorfose ondergaan. Het pand is aanzienlijk groter geworden waardoor de winkels ruimer zijn opgezet. Daarnaast is het gehele pand verduurzaamd, zijn de winkels voorzien van de allernieuwste Albert Heijn en Gall & Gall formule en is er een parkeergarage gerealiseerd. Middels bouwupdates hebben wij dit gehele project in beeld gebracht welke je via deze pagina kunt bekijken.

Naar de verbouwing in Aalten

Nieuwbouw in Doetinchem

In winkelcentrum De Bongerd in Doetinchem komt een nieuwe Albert Heijn, inclusief multifunctionele sporthal. Totdat het pand klaar is verwelkomen we onze klanten in een tijdelijke Albert Heijn en Gall & Gall winkel aan het Zaagmolenpad 16. Op deze pagina houden wij je op de hoogte van de voortgang van dit project.

Naar de nieuwbouw in Doetinchem

Nieuwbouw in Lemmer

In 2020 zijn we gestart met de nieuwbouw van onze Albert Heijn winkel in Lemmer waarna de winkel op 24 mei 2022 is geopend. Het gehele bouwproces hebben wij middels bouwupdate in beeld gebracht welke je via deze pagina kunt bekijken.

Alles over de nieuwe winkel in Lemmer

Meest gestelde vragen

Hoeveel winkels heeft Europa Have?2023-12-27T21:05:18+00:00

We hebben nu 28 Albert Heijns en 15 Gall & Galls. Maar er komen voortdurend nieuwe winkels bij. Kijk voor een actueel overzicht in het winkeloverzicht.

Zijn jullie eigenaar van Albert Heijn?2021-11-18T13:37:55+00:00

Nee. Wij zijn franchisenemers. Wat dat betekent? Wij zijn alleen eigenaar van onze winkels en we mogen daarin de retailformule van Albert Heijn toepassen. Dat doen we in goed overleg en we werken al sinds 1984 samen. Albert Heijn werkt ook samen met andere franchisenemers en exploiteert ook zelf winkels.

Waarom openen jullie geen eigen winkels?2021-11-18T13:40:01+00:00

Wij geloven in de kracht van het sterke Albert Heijn-merk. De retailformule heeft zijn waarde bewezen en daar bouwen wij op verder in onze winkels. Zo halen we er het maximale uit en maken we onze klanten en collega’s blij. Never change a winning team!

Bij wie zijn jullie medewerkers in dienst?2021-11-18T13:42:59+00:00

Wij zijn zelf verantwoordelijk voor onze winkels. Daar horen ook onze collega’s bij. Ze zijn dus bij Europa Have in dienst en profiteren ook van de voordelen, zoals alle ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Ook meewerken? Er zijn altijd vacatures!

Wat is franchisen eigenlijk?2021-12-07T10:55:42+00:00

Als we het heel eenvoudig uitleggen, komt het hier op neer: als franchiser ben je een zelfstandig ondernemer, maar maak je gebruik van de merknaam en producten van een grote keten. Wij werken samen met Albert Heijn, maar er zijn ook ondernemers die bijvoorbeeld McDonald’s restaurants uitbaten. Klanten merken het verschil niet en dat is ook precies de bedoeling. Zo houden we de kracht van het merk in stand. Meer over de geschiedenis van franchisen bij Albert Heijn? Klik hier.

Ga naar de bovenkant