Nieuwe Albert Heijn Lemmer opent 24 mei 2022

Op 1 december 2021 is de tijdelijke Albert Heijn en Gall & Gall winkel aan het Zaagmolenpad in Doetinchem geopend. De supermarkt is de grootste Albert Heijn van de regio en heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, lekker en gezond eten.

De winkel biedt op maar liefst 2.750 m² een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, brood, banket, vleeswaren, kazen en tapas. Bij de sushibar wordt door professionele chefs verse sushi bereid en het afrekenen gaat nog sneller dankzij veertien zelfscankassa’s.

Lees meer

Opening Albert Heijn Lemmer

Al meer dan een jaar wordt er hard gewerkt aan de nieuwe Albert Heijn. “Maar het resultaat mag er zijn. De Schoolstraat is een prachtige locatie midden in het hart van Lemmer. Daar staat straks een moderne supermarkt die heel ruim en overzichtelijk is”, zegt Eric Smit. Albert Heijn Lemmer wordt zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Er komen veertien zelfscankassa’s, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten.

De winkel biedt straks keuze uit heel veel groente en fruit. Ook komt er een groot biologisch en vega(n) assortiment. Voor ontbijt, lunch en borrel zal er keuze zijn uit diverse kazen, vleeswaren, tapas en noten. Bij de bakkerij kunnen klanten terecht voor verschillende soorten afgebakken brood, gebak en taart. In de hal vind je straks een mooie bloemen- en plantenafdeling en een Gall & Gall Gemak met een compleet assortiment binnenlands en buitenlands gedistilleerd. Het winkelteam van Albert Heijn Lemmer bestaat uit zo’n 120 medewerkers die afkomstig zijn uit andere Albert Heijn-winkels en nieuwe medewerkers. Eric Smit: “We hebben kort geleden kennis met elkaar gemaakt. Het klikt, we vormen nu al een enthousiast team. Mensen die interesse hebben in een baan bij Albert Heijn Lemmer kunnen zich nog altijd aanmelden via www.werkenbijah.nl. Ze zijn van harte welkom.”